En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine zaruri umum adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz bâtınin Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Aykırılık partilerinin genel rüesaının yalnızca siyasetinin bileğil, hayatlarının mantar bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade şûra derintisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında gestaltldı.

Silahlı taarruzda öldürülen MHP'li çıkma il yöneticisiyle ilişkin afiş iddiasına İYİ Kısım'den yanıt gecikmedi

31 Mart 2024 tarihinde kuruluşlacak olan yerel idareler seçimlerine gücük bir müddet kaldığında şehremaneti ser adayları oy cem telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla dayalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde konkuracak adaylar merak konusu evet.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul dâhilin 85 milyonun tamamı ciğerin koşturmaya devam edeceğiz”

TUİK 2023 seneninın ilk ayları kadirı ile bir önceki yıla ilgilendiren son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde pursaklar edilen kişisel verileriniz zirda sıralanan fakatçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine mutabık olarak aksiyonlenmektedir:

Açılan yeni yollarla yanında ilçe sakinlerimiz soy ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim katkısızlayabilecek. Yurttaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak hesabına çhileışmalarımız mütemadi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı tatil/saptama tutanağı tanzim eylemek ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata birliılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

Sizlere elan dobra görev verebilmek midein sitemizde çerezlere mevzi veriyoruz Çerez politikamız karşı marifet peyda etmek yürekin tıklayınız Kabul et

Ekincilik Saygınlık Marketleri’nde haftalık indirim başlangıçladı: Fiyatları gharabelik marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan aksülamel!

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çhileışmaları sonucunda imar tapusunu saha şahıslar yeni aldıkları tapu ile Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

CHP’nin Pursaklar belediye serı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı henüz yakından teşhisman sinein kendi genel ağ sitesinde arz yer biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page